Forårsudflugt 2016 "I H.C. Andersens hjulspor på Fyn"

udflugt

Tirsdag, 3. maj 2016 - 9:00 til 17:00
Turen går til Glorup, Broholm, Sanderumgaard mv.
Afgang: 
Kl. 9.00 med bus fra fra Dannebrogsgade
Tilmeldingsfrist: 
Søndag d. 10.1 2016
Port på Broholm, Fyn

Samfundets bestyrelse har i samarbejde med Folkeuniversitetet Odense arrangeret en forårsudflugt.

Turen går fra Odense til Sydøstfyn med professor Johs. Nørregaard Frandsen og postdoc Ane Grum-Schwensen fra H. C. Andersen Centret som turguider tirsdag den 3. maj 2016.

Turen starter fra busholdepladsen på Dannebrogsgade (bag Odense Banegårdcenter) kl. 9.00, og vi regner med at være hjemme igen omkring kl. 17.00. Vi lægger vejen forbi en håndfuld af de fynske herregårde, som H.C. Andersen besøgte, og undervejs skal vi gøre ophold ved Glorup, hvor vi skal rundt i parken, så det er en god idé at tage overtøj og fodtøj på, der passer til vejrliget.

Broholm bliver vi vist rundt af Anne Bille-Brahe, og her skal vi have en let frokostanretning med et glas vin, en øl eller en vand til.

Turens sidste stop er Sanderumgaard, hvor vi skal have kaffe og kage inden vi vises om i den romantiske have.

Du kan læse det fulde program på Folkeuniversitetets hjemmeside, via dette link: http://fuodense.dk/odense/program/litteratur/i-h-c-andersens-hjulspor-16...

Prisen for turen er 750 kr.

Da Folkeuniversitetet gerne vil forhåndsreservere pladser til os, og da turen også er åben for andre deltagere, skal vi bede jer om at tilmelde jer her inden 10. januar 2016. Senere tilmeldinger er nødt til at ske direkte til Folkeuniversitetet via ovenstående link.

Tilmelding med navn, adresse og antal deltagere til Solveig Brunholm på sbm@odense.dk eller her på hjemmesiden.

Se også: 


Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer