Bruce Munro på Møntergården

foredrag

Tirsdag, 5. december 2017 - 19:00 til 20:00
Møntergården, Møntestræde 1, 5000 Odense C
Tilmeldingsfrist: 
Fredag d. 1.12 2017
Bruce Munro: Field of Light, lysinstallation i Eventyrhaven i Odense 6. december 2017

H.C. Andersen-Samfundet i Odense inviterer sine medlemmer til et eksklusivt klubarrangement med Bruce Munro - manden bag den store lysinstallation "Field of Light" i anledning af fejringen af 150-året for H.C. Andersens æresborgerskab.

Den britiske kunstner Bruce Munro har opnået international berømmelse for sine enorme lysinstallationer, som ofte er sammensat af flere tusinde dele. Han har igennem mere end 30 år samlet og nedfældet sine ideer i dagbøger, der den dag i dag er blevet hans vigtigste inspirationsmateriale. Ideerne kommer mange steder fra. Sprog, litteratur, videnskab og musik har alle haft stor indflydelse på hans kunstneriske arbejde, og kontinuerligt kredser han om de selvoplevede flygtige øjeblikke af harmoni, hvor jeg og verden synes at flyde sammen i et billede og en oplevelse af at være en del af livets mønster.

Til denne eksklusive artist talk vil Bruce Munro tale om dette genkommende motiv i hans kunst, hans arbejde med lys, og hvordan han har samarbejdet med Odense By om hans store lysinstallation "Field of Light", der er et højdepunkt i fejringen af 150-året for H.C. Andersens æresborgerskab.

Arrangementet finder sted på Møntergården den
5. december 2017, kl. 19-20.

Tilmelding er nødvendig på 6551 4601 eller på museum@odense.dk. Oplys venligst navn og medlemskab af H.C. Andersen Samfundet ved tilmelding.


Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer