Generalforsamling foråret 2014

Af Lars Bo Jensen. Opdateret 6.4 2014.

Generalforsamling

Dato og tid: 
Torsdag 24.4 2014 19:00 til 22:00
Sted: 
Møntergården, Overgade 48, 5000 Odense C.
Tilmeldingsfrist: 
22.4 2014

H. C. Andersen Samfundet indkalder sine medlemmer med ledsagere til generalforsamlingen, som afholdes i “Kirkesalen” på Møntergården, Overgade 48, 5000 Odense C.

Vi kan med glæde meddele, at ph.d. Anne Klara Bom fra H.C. Andersen-Centret vil holde foredrag om sin ph.d.

Vores allesammens H.C. Andersen.

H.C. Andersen er måske den danske forfatter, der er kendt flest steder i verden. Hans eventyr anvendes i mange forskellige kulturer, og hver eneste gang Kejserens Nye Klæder, Den Lille Havfrue eller Den Grimme Ælling bruges i nye sammenhænge, tillægges kulturfænomenet H.C. Andersen nye betydninger.

Fejringen af H.C. Andersens 200-års fødselsdag i 2005 og flytningen af Den Lille Havfrue i 2010 er to begivenheder, der i dette foredrag vil blive anvendt som eksempler på Andersens betydning som dansk kulturfænomen.

Efter foredraget byder vi på et beskedent traktement til 50,- kr.

Herefter skal vi have generalforsamling med dagsorden ifølge vedtægterne. – Vedr. pkt. 11 d: Valg til bestyrelsen, skal det oplyses, at Ane Grum-Schwensen , Hanne Albirk og Solveig Brunholm er på valg i år.

Bestyrelsen beder medlemmerne melde sig til af hensyn til smørrebrødsbestillingen.

Tilmelding kan ske v.hj.a. tilmeldingsblanketten i den vedhæftede invitation, pr. e-mail på adressen: sbm@odense.dk eller direkte her på siden.

Med venlig hilsen
Bestyrelsen

Bogsalg før mødet

En samler på Ærø er i færd med at sælge en samling H.C. Andersen-litteratur og har henvendt sig til HCA-Samfundet. Måske har du modtaget nyhedsbrevet om det.

Du kan bestille titler ved at skrive eller ringe til sælger, Ulla de Frey, og fortælle hvilke numre i listen du er interesseret i. Telefonnummer og e-mail-adresse findes i boglisten.

Betaling og levering aftales direkte mellem dig og sælger.

Ulla de Frey leverer i Odense ved generalforsamlingen. Det vil finde sted før mødet kl. 19, dvs. i tidsrummet ca. 18-18.45.

Dokumenter