Udflugt til Silkeborg søndag d. 8. september 2019

udflugt

Søndag, 8. september 2019 - 8:00 til 17:00
Silkeborg
Afgang: 
Bus kl. 8.00 fra parkeringspladsen ved benzintanken, Rosengårdscenteret
Tilmeldingsfrist: 
Søndag d. 18.8 2019

Årets udflugt med H.C. Andersen Samfundet i Odense går til Jylland, nærmere bestemt til Silkeborg, søndag den 8. september.

Afgang finder sted med bus kl. 8.00 fra parkeringspladsen ved benzintanken, Rosengårdcenteret. Undervejs vil vi nyde rundstykker og kaffe.

Vi bliver sat af ved Himmelbjerget, hvorefter vi går ombord på en af tur-bådene, som sejler os til Silkeborg. Da vi ikke kan sige, om vi kommer til at sejle med Hjejlen, verdens ældste hjuldamper i drift, vil vi under sejlturen i det mindste nyde en ale fra Grauballe Bryghus, der hedder ”Hjejlen”. Vi står af i Silkeborgs centrum og går til ”Underhuset”, hvor vi spiser vores frokost.

Herefter tager vi på Museum Jorn (ca. 1,5 km til fods), hvor vi får lov til at se den store billedbog, som H.C. Andersen lavede til Christine Stampe. Den lille pige var i familie med papirproducenterne Drewsen, der oprettede papirmøllen her, og dermed lagde grundstenen til byen Silkeborg.

Turen koster 500 kr./person – både for medlemmer og medfølgende ikke-medlemmer.

Vi beder jer om at tilmelde jer her på Samfundets hjemmeside senest den 18. august, sådan at bestyrelsen så hurtigt som muligt kan vurdere, om vi er deltagere nok (og indgå endelige aftaler om bus, guide og frokost).

Tilmeldingen er først gyldig, når beløbet er indbetalt:

Indbetaling af 500 kr. bedes foretaget til:

Reg.nr. 1551, kontonr. 9289100, senest den 18. august. Se også alle betalingsoplysninger her. Husk at angive dit eller jeres navne og stikordet "Silkeborg".

Se også: 


Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer